diumenge, 20 de gener del 2008

El Lleida X Raid destaca en la II Duatló d'Alpicat

L'Equip Lleida X Raid ha aconseguit la 5a posició en la segona Duatló d'Alpicat mitjançant en Miki, que s'ha buidat en tot moment. Després d'aguantar en el grup que arribava en tercer lloc en el primer tram de la prova (que consistia en recórrer un circuit de 6'5 km) ha intentat aguantar la posició en els 15 km en BTT. Però un fortíssim Victor Sans ha pogut desfer-se d'en Miki en l'últim tram, que tècnicament era un pèl més complicat. Ja en els últims 3 km, que es tornaven a fer corrent, ha mantingut la cinquena posició fins creuar la meta. En Josep i en Kike han fet també un extraordinari paper, destacant la magnífica progressió d'en Josep en aquest primer tram de temporada. Per la seva part en Cogo (lesionat) i en David (entrenant amb BTT per Marroc) esperen amb ganes la següent competició. La Duatló l'ha guanyada l'Ivan Espílez del gimnàs Ekke.
Fotos 2a Duatló d'Alpicat

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones, he estat veient tota aquesta web i està molt bé. Jo també sóc un apassionat, tot i que sóc bastant jove. M'agradaria posar-me amb contacte amb vosaltres. Teniu msn o alguna cosa similar? Si podeu contesteu a aquest correu. m4rk_91@hotmail.com

Ivan ha dit...

Hola a todos, soy Iván. Felicidades por la página y por el reportaje fotográfico de la Duatlón de alpicat, es divertido ver según que cara de sufrimiento, jeje. Nos vemos. Un saludo a todo el equipo!!

Iván

Quim ha dit...

Hola a tots!!
Ànims a tot l'equip en aquesta nova aventura...i ja de pas felicitar al Gran Cogo per la currada de fotos i publi q està fent!!
Força a tots!!
Quim