divendres, 4 de gener del 2008

Inscripcions de la 1a Prova Popular d'Orientació de ROSSELLÓ

Benvolguts amics i amigues. Aquest proper 30 de març el Lleida X Raid organitza la 1a Prova Popular d'Orientació a Rosselló, tant en BTT com a peu.
Desitjem que sigui un gran esdeveniment a tots els nivells per aquesta gran població del Segrià.
Esperem la participació de tots vosaltres, i que els amants de l'orientació, la BTT i els aficionats a les curses a peu puguin gaudir d'aquesta prova tant pluriesportiva.
Us podeu inscriure a través d'aquest blog o portant l'inscripció al gimnàs ekke (c/Rovira Roure 43, Lleida) que trobareu en els tríptics.


Us hi esperem a tots, no hi falteu!!

Informació
Horaris
Categories
Full d'Inscripció

7 comentaris:

Anònim ha dit...

La prova d'iniciació BTT pot ser en parelles?

Lleida X Raid ha dit...

La prova d'iniciació pot ser per parelles. Es ideal per anar amb els teus fills o amb el teu xicot o xicota.

Anònim ha dit...

Kuans km te la categoria de btt per parelles?

Anònim ha dit...

Es pot participar en les dues modalitats btt i a peu? o es fan curses paral·leles a la vegada?

Lleida X Raid ha dit...

La distància del recorregut amb BTT variarà depenent de l'orientació que tingui cadascú. Però més o menys estem parlant d'uns 20km.
Referent a la participació en les dues modalitats, en principi es pot fer, però mireu de no coincidir amb les hores de sortida que us assignen i que tingueu prou temps per acabar una i després fer l'altra. Si no teniu molta experiència en aquest tipus de curses no us ho recomanem. En tot cas si ho voleu fer comenteu-ho alhora de fer l'inscripció.

Rubén Pascual ha dit...

hola felicidades por la carrera a sido muy divertida y algún que otro punto de control muy bien escondido.. bueno para un novato como yo que era la primera vez que corría una carrera de este tipo.

Lleida X Raid ha dit...

Gracias Rubén por las felicitaciones. Gente como tú hace que nos sigamos motivando para organizar más pruebas como esta.