dilluns, 28 d’abril del 2008

El LLEIDA X RAID comença la Copa Catalana amb una meritòria 4a posició

Aquest cap de setmana s'ha iniciat la Copa Catalana de raids d'aventura 2008. El Centre Excursionista de la Talaia ha estat l'encarregat novament d'organitzar el Raid del Garraf, que servia com a teloner d'un seguit de 4 raids més.
El nostre equip ha complert amb escreix les expectatives que en un principi es tenien dipositades en aquest raid. Amb en Kike, en Josep, en Cogo i en Xavi com assistent de l'equip s'ha fet un paper més que destacat, obtenint el 4a lloc de la classificació general.
Ha estat un raid on l'orientació ha tingut un paper fonamental degut a la seva complicació, fet que ha obligat a retirar alguns equips que tenen veritables opcions de fer podi al final de temporada, com és el cas del Seida.
Malgrat tot, el Lleida X Raid ha afrontat el raid amb tota la il.lusió possible i ha pogut fer un formidable paper (vegeu més avall Diari de Raid).
Ara toca descansar i entrenar pel següent, que es disputarà a finals d'aquest mes de maig a la Ribagorça. Serà el retorn d'en Miki, que després de ser pare el passat mes de febrer tornarà amb totes forces.

DIARI DE RAID
Classificació

2 comentaris:

Anònim ha dit...

¡Eres un monstruo novelesco!!
Vaya crónica, felicidades.
Puede que la semana que viene vuelva a ese maldito pueblo a ver de día donde estaba esa maldita fita nº 5, y de paso a recuperar mi botellín, aunque debe estar en la espesura del bosque... ¡vaya momentazo!
Gracias por aguantarme Cogo

Kike

Ivan ha dit...

Leer la crónica ha sido como estar ahi con vosotros.

Felicidades por el 4º puesto, está muy bien, tiene mucho mérito y tenéis toda admiración.

Yo espero veros el 31 en el Open Raid de Lleida.

Saludos.