dimecres, 9 d’abril del 2008

La Marxa en BTT d'Almatret concentra més de 300 participants

Més de 300 amants de la BTT van contribuir el diumenge passat a arrodonir una jornada perfecta d'esport i natura. A les 09:00h del mati es van començar a donar milers de cops de pedal davant de la plaça Major del sempre acollidor poble d'Almatret. Els participants es van dividir en dos grups per a fer els circuits que estaven dissenyats, un de 24 km i un altre de 48 km. Vorejant el meravellós pantà de Riba Roja, tothom va poder completar la seva marxa, arribant un altre cop al cor d'Almatret. Sense cap incidència destacable, la Marxa va acabar amb una exhibició de trial i amb un esmorzar popular en que no hi va faltar la cansalada ni el pa torrat. Per tot això, des d'aquestes línies la resta d'integrants del Lleida X Raid volem felicitar al nostre company David per la fenomenal resposta que va tenir la II Marxa d'Almatret. I per molts anys mes!

La marxa de 48 km la van guanyar conjuntament en Robert Pedrosa i en Josep Mª Alzamora, amb un temps de 2h 26m 29s, mentre que el guanyador de la marxa de 24km va ser l'Andreu Garriga, amb 1h 25m 53s.

Classificació marxa 48km
Classificació marxa 24km
Fotografies de la Marxa

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,

Voldria felicitar a l'organització de la II marxa BTT d'Almatret, pel circuit que van plantejar i pel bon esmorçar que hi havia preparat a l'arribada.

Voldria comentar a l'organització, que he vist la classificació del circuit de 24 km, que en el dorsal que jo tenia, hi apareix el nom d'una altra persona.
Jo portava el 177 i el meu nom es Jordi Salamó Florensa.

Moltes Gràcies.

Anònim ha dit...

Hola,

Felecitats! Una cursa molt divertida, trialeres xules i unes bones pujades!! i també el detall del diploma i el temps de marxa!!

No m'he trobat a les fotos!! en podrieu penjar unes quantes més!!

Salutacions

Lleida X Raid ha dit...

De moment no hem pogut recopilar mes fotografies de la Marxa. Aixi que si algu de vosaltres en te mes, us agrairiem que ens les fessiu arribar per mitja del nostre correu electronic: lleidaxraid@hotmail.com

Anònim ha dit...

Hola,

m'ho vaig passar molt bé, i volia felicitar l'organització per la seva gran feina.

Només un detall: el pantà que es va vorejar és el de Riba-roja, no el de Mequinensa.

Salut