dilluns, 3 de novembre del 2008

BOMBERS LLEIDA AL SOSTRE DEL MON AMB BTT ' 08

El nostre company David va marxar cap a terres tibetanes el passat dissabte. Juntament amb quatre companys més volen fer una de les travesses amb BTT més altes del món. L'expedició "BOMBERS LLEIDA AL SOSTRE DEL MON AMB BTT '08", està formada per en Jordi Varela, l'Àlex Santallússia, en Carlos Rubio i en David Duaigües.
Aquest últim ho relatava d'aquesta manera abans d'anar-se'n:

La travessa serà de Lasha (Tibet) a Katmandhu (Nepal) passant pel camp base de l'Everest tenint un mes i mig per dur-la a terme, marxant el 30 d'octubre.
Consta de 1300 km de llargada i tota la ruta va sobre 4000 i 5000 d'altitud essent el punt mes alt del viatge el pas pel camp base de l'Everest a 5300 metres d'altitud aquest serà el pitjor enemic el mal d'altura ja que necessitarem una bona aclimatació per poder avançar amb la bici ja que portarem sobre uns 15 kg de pes amb tot el material per poder ser autosuficients tant en menja com en dormir doncs portarem tendes de campanya i molt material ja que per la nit la temperatura la temperatura serà de -15º C.
Un dels inconvenients més grans es l'obtenció del visat del Tibet ja que fa uns mesos degut a les revoltes que van tenir amb el govern de la Xina van tancar les entrades al Tibet i estan regulant molt els permisos.
Contem amb el recolzament econòmic de l'A.C.R BOMBERS LLEIDA (associació cultural i recreativa de Bombers Lleida) i BICIS ANDREU de Lleida.

Des de la nostra web us mantindrem informats de tot el que ens vagi arribant des d'aquelles contrades. Des d'aquí desitjar-los tota la sort del món. Ànim companys!!