diumenge, 26 d’octubre del 2008

3er lloc al Raid Garrigues Extrem 2008

El Lleida X Raid ha finalitzat en tercera posició en l'últim raid de la Copa Catalana d'aquest any 2008. Amb un temps meteorològic extraordinari com a rera fons i un paisatge garriguenc d'allò més feréstec, els equips participants es disposaven a afrontar uns 150km de raid, en aquesta ocasió bastant tècnics (d'aquells raids que l'entusiasmen al Kike!). La veritat es que la competició no va començar gaire bé el dissabte, arribant en desè lloc en el primer control, però poc a poc l'equip va saber remuntar per col.locarse en les posicions més capdavanteres. L'etapa clau del dissabte (un trekking bastant dur d'uns 20 km), va ser fonamental per a recuperar llocs en la classificació general, on tant en Kike com en Cogo van donar el 200% de si mateixos (aquest últim va acabar un feix de "rampes"). En els sectors de BTT, en Quim (el nostre fitxatge estrella per aquest raid) va estar a l'altura que esperaven, fins i tot aquestes etapes li van saber a poc. Degut això, l'equip va decidir que el diumenge en Quim conegués ben d'aprop el meravellós món dels raids, fent que corregués tots els sectors (inclòs un altre duríssim trekking que va durar més de 4 hores!). També en aquesta ocasió va estar a l'altura del que esperava l'equip, encara que en aquesta ocasió ja no li va saber tant a poc...
Menció especial per a la fantàstica assistència que ens a acompanyat durant tot el raid, ja sigui en Xavi com la Rosa. Sense ells segurament que no haguéssim fet tant bon paper.

Fotos











Raid Garrigues. 25 i 26 d'octubre de 2008






3 comentaris:

Anònim ha dit...

Malgrat aquells petits xemecs d'última hora, vas demostrar ser un raider de cap a peus! Espero que l'experiència t'hagi enriquit i vulguis repetir amb nosaltres. Però com tornis a marxar del lloc on et diga que et quedis... Preparat!!

Victor Sans (Lo Salla) ha dit...

Cogo Marikita de Plastic. Vejam si li ensenyeu a rapelar al Colega.
je je ej.
Enorabona pel resultat.

Anònim ha dit...

Jejeje...q cabronet q estàs fet!!!
clar q si q m'ha enriquit..potser amb els dies ho estic saborejant més i millor totes les experiències viscudes!!!Pq >7h non stop són masses hores per assimil.lar-l'es en 24h...Realment m'ho he passat genial!!
També tots els components de l'equip ho han fet possible...i ja m'ensenyareu per millorar els rapels!!!Je,je...
Quim