dilluns, 6 d’octubre del 2008

TRANSBESSONS 2008

Aquest passat diumenge, dos dels nostres membres de l'equip, van participar en la Transbessons 2008, organitzada pel Club Ciclista de Juneda. Enguany va comptar amb dos recorreguts, un de curt de 25 km i un altre de més llarg de poc més de 50 km. La distànca del recorregut més llarg es va veure reduida envers l'any passat, però el grau de duressa s'ha vist incrementat notablement. El circuit no s'ha allunyat de la serra dels Bessons, pujant-la unes quantes vegades per gairebé tots els seus vessants.
En Josep i en Cogo, els dos integrants del Lleida X Raid que van participar, començaren la cursa des de les darreres posicions (i estem parlant de que i havien més de 300 persones!!). Després de passar-se més d'una cinquena part de la cursa adelantant al gruix dels corredos, en Cogo i en Josep es van col.locar en el grup més capdavanter.
Mentre que en Josep lluitava per no perdre les posicions guanyades (anava amb una bici nova de doble suspensió que no va acabar de dominar), en Cogo va decidir anar a pel grup capdavanter, col.lant-se entre els 15 primers. Les nombroses pujades el beneficiaven, i va anar avançant posicions fins a col.locar-se en cinquena posició.
Va conservar aquesta posició fins a 5 Km del final, però les últimes trialeres li van jugar una mala pasada i va ser adelantat per dos participants.
Al final 7a posició per a en Cogo amb 2h 44m. En Josep, malgrat no aptar-se a la nova bici, va aconseguir fer el recorregut amb poc menys de 3 hores.
En definitiva, molt bona preparació pel Raid de les Garrigues que es disputarà a finals d'aquest més d'octubre.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Seguim així nois!! Anem pel bon camí!

Anònim ha dit...

¡¡¡sois unos fieras!!
felicidades Cogo, estas que te sales con la bici.

Un saludo